Alhamdulillah hari Jumaat.  Esok Sabtu ada jemputan kenduri kahwin di rumah rakan.  

Walaupun begitu, kelas online saya masih berjalan seperti biasa.  Tiada istilah cuti dan yuran adalah berpatutan.  

Kelas yang kami kendalikan :
1)  100% secara online.
2)  Masa adalah fleksibel (mengikut kesesuaian peserta).
3) Peserta akan dimasukkan ke dalam grup khas untuk berkomunikasi dengan guru online.
4) Peserta akan dibimbing sepenuhnya oleh guru online sehingga berjaya mempunyai blog atau fanpage sendiri.

Kenapa kena sertai kelas online ini :
1) Kelas fleksibel - peserta kebanyakkan terdiri daripada mereka yang sibuk bekerja dan suri rumah. Usar gusar kerana kelas semuanya 100% online.  Fleksibel dan boleh bermula pada bila-bila masa.  Ada 10 langkah mudah untuk kelas online penulisan dan 16 langkah mudah untuk bina kedai online.
 
2)  Kumpulan sokongan - setelah selesai semua tugasan yang diberikan, akan diserap masuk ke group akademi bekerja di rumah.  Di grup akademi ini, boleh membina jaringan, boleh cari peluang baru dan membina persahabatan.
 
3)  Sangat sesuai untuk mereka yang baru hendak bermula. Tidak tahu urusniaga asas, tidak tahu membuat borang tempahan, tidak tahu hendak bermula dari mana dan tidak ada produk.
 
4) Belajar membina kelompok sasaran untuk produk dan perkhidmatan yang bakal ditawarkan.  Blog dan fanpage adalah langkah paling asas dan mudah untuk belajar jualan online.  Sangat sesuai bagi yang sibuk dan pemalu.
 
5)  Trek pemula bagi yang mahu memulakan bisnes secara sambilan atau sepenuh masa.  Khusus persediaan bagi mereka yang tidak ada apa-apa asas. Zero.

Di samping sebab-sebab di atas, membina blog juga dapat menjana pendapatan pasif dan aktif.  Hanya bekerja dari rumah dan tanpa meninggalkan anak atau mengambil cuti untuk suri berkerjaya.  Kelas saya ini terbuka untuk semua golongan, tanpa mengira usia, lelaki atau perempuan dan yang masih bekerja atau suri rumah. 

Modal?  Yuran berpatutan.  Produk?  Jika tiada produk kami sediakan.  Jika tidak minat bisnes?  Boleh sertai kelas asas blog dan penulisan.  Kelas ini akan diajar cara penulisan dan tatabahasa yang betul.  Blog bisnes juga akan diajar silibus yang sama.  

Jadi tunggu apa lagi?  Tahun 2014 berbaki hanya 2 bulan lagi.  Jika anda ingin mempunyai bisnes sendiri atau blog sendiri, boleh hubungi saya untuk info selanjutnya.  Jika anda ingin duduk di rumah sambil menjana pendapatan tanpa keluar rumah, lagi bagus. 

 
Hendak belajar bina blog, boleh daftar di Akademi Bekerja Di Rumah. Banyak ilmu baru yang boleh dipelajari dan belajar dari mentor yang betul. 

Untuk ruang periklanan boleh baca terma  iklan di sini.

Untuk yang berminat boleh hubungi saya :

Email : norazizahsudin@gmail.com
Whatsapp / SMS : 0197461502