Assalamualaikum dan selamat pagi.  Alhamdulilah, artikel mengenai Akademi Bekerja Dari Rumah yang ditulis oleh pengasasnya Pn. Masayu Ahmad merangkap sifu kami telah keluar di Majalah Wanita keluaran 01 - 07 November 2013.  Semoga anda cepat mendapatkannya dan jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai akademi kami boleh berhubung dengan saya. Saya pasti ramai suri rumah di luar sana yang ingin bekerja dari rumah di samping menjana pendapatan.  Begitu juga dengan suri berkerjaya.  Untuk menjadi pandai kita perlu belajar.  Cari mentor yang betul.  Jangan malu untuk bermula jika anda tidak tahu.  Sebab itulah kami tubuhkan kelas online ini.  Kami khususkan untuk suri rumah yang zero dan tiada pengalaman.  Yang penting anda perlu komited dan fokus.  Untuk suri berkerjaya yang sibuk tetapi ingin ada bisnes online pun boleh sertai.  Bukan sahaja kaum wanita, lelaki pun boleh juga sertai kelas kami ini.

Kelas kami ada dua, iaitu :
1)  Kelas Asas Blog dan Penulisan
2)  Kelas Asas Blog dan Fanpage (mula bisnes)

Saya akan terangkan apa yang kita belajar dalam kelas asas blog dan fanpage (mula bisnes) :
a)  Kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.
b)  Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
c)  Mahu mula tetapi tidak ada produk. Kami menyediakan beberapa produk pilihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan.  Juga peluang sebagai pembantu kelas di akademi bekerja di rumah.
d)  Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi, RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adalah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta.
e)  Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, suri rumah sepenuh masa, suri berkerjaya yang mahu buat secara sambilan.  Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.
f)  Apabaila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain.   Juga bina jaringan bisnes secara online.
g)  Apa yang kita belajar di dalam kelas ini.  Analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai/minat/pengalaman.  Belajar buat blog kedai online, belajar menulis secara konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat fanpage, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.
h)  Untuk mula, kita akan buat analisa dahulu.

Sekarang anda pasti hendak tahu bagaimana dan dimana kelas ini kan?  Baca seterusnya.

1) Kelas ini di mana?
Uniknya kelas kami secara online sahaja.  Boleh bermula pada bila-bila masa.

2)  Saya bekerja tidak ada masa?
Disebabkan anda tidak ada masa, sebab itulah kelas ini fleksibel, iaitu 10 langkah mudah untuk kelas penulisan dan 16 langkah untuk kelas bisnes.

3)  Saya tidak ada produk.
Produk kami sediakan.  Jika sudah ada produk lagi bagus.

4)  Berapa lama boleh pandai?
Bukan berapa lama boleh pandai, tetapi berapa cepat anda boleh siapkan tugasan.  Ada pelajar laju ambil masa 10 hari sahaja, ada 3 minggu, ada sebulan dan ada lebih daripada itu.

5)  Apa lagi yang kami akan dapat?
Jaringan dan perhubungan sahabat-sahabat lain yang juga dari kalangan suri rumah, suri berkerjaya.  Boleh berkenalan dan bertukar pandangan.  Inilah kumpulan sokongan yang perlu untuk wanita yang bekerja di rumah, untuk mendapatkan semangat, pendapat, bina kenalan baru dan sebagainya.
Anda boleh link di Akademi Bekerja Di Rumah untuk membaca ulasan pelajar akademi dan tips menarik dari mereka. 

Jika ada produk dan tidak tahu dimana untuk iklan, boleh lihat ruang periklanan dan baca terma  iklan di sini.
Untuk yang berminat boleh hubungi saya :

Email : norazizahsudin@gmail.com
Whatsapp / SMS : 0197461502