Produk ada, tetapi tidak tahu bagaimana nak promosi?  Produk bagus tetapi pasaran kurang.  Jualan pun banyak tetapi hanya secara offline sahaja.  Hendak juga cuba pasarkan secara online.  Tidak tahu?  Jom baca selanjutnya.

Ramai yang ada produk hebat, produk canggih, produk terhangat di pasaran dan macam-macam lagi kebaikannya.  Sekarang zaman IT.  Belajar cara penggunaanya.  Jangan malu untuk belajar.  Facebook, blog, twitter dan pelbagai lagi media sosial yang boleh digunakan.  Hanya tahu atau tidak sahaja.  Semuanya percuma. 

Ramai yang sudah ada blog sendiri.  Namun ada juga yang tidak tahu bina blog bisnes dan fanpage.  Masih ada yang terkial-kial dan masih belajar.  Alhamdulillah, sudah nampak jalan cuma hendak menemui penghujungnya sahaja.  Di akademi semua ini boleh dipelajari.  Semuanya secara online dan tidak membebankan peserta.  Tanpa meninggalkan anak, suri rumah boleh melakukannya.  Jika ingin serius berblogging, boleh jana pendapatan pasif dan aktif.  Ramai suri rumah yang bermula dengan zero tetapi kini sudah pandai mengendalikan blog dan sudah mendapat hasil dari blog kedai mereka.

Kelas kami ada dua :
1)  Kelas Asas Blog dan Penulisan
2)  Kelas Asas Blog dan Fanpage (bisnes)

Kelas yang kami tawarkan untuk suri rumah yang ingin memulakan bisnes adalah kelas asas blog dan fanpage (mula bisnes).  Apa yang kita belajar dari kelas ini adalah :

1)  Kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.
 

2)  Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
 

3)  Mahu mula tetapi tidak ada produk.  Kami menyediakan beberapa produk pilihan seperti produk sunnah, buku, pakej ebook dan ruang periklanan.  Juga peluang sebagai pembantu kelas di akademi bekerja di rumah.
 

4)  Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi, RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adalah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta).
 

5)  Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, suri rumah sepenuh masa, suri berkerjaya yang mahu buat secara sambilan.  Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.
 

6) Apabila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain.  Juga membina jaringan bisnes secara online.
 

7)  Apa yang kita belajar di dalam kelas ini adalah analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai berdasarkan kepada minat dan pengalaman. Belajar buat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat fanpage, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.
 

8) Untuk mula, kita analisa dahulu.  Pendaftaran adalah setiap hari.

Jika tiada produk kami sediakan seperti :
1)  Produk fizikal, produk sunnah dan buku
2)  Produk digital - ebook
3)  Agen periklanan
4) Produk runcit dan borong - makanan sunnah, telekung dan lain-lainEbook 101 Home-Based Bisnes ini sangat menarik isi kandungannya :
Bab 1 : 101 Idea Home Based Bisnes
Bab 2 : Mula Bisnes Tanpa Modal
Bab 3 : Rancang, Sasar Matlamat
Bab 4 : Strategi Pemasaran Online
Bab 5 : Strategi pemasaran Offline
Bab 6 : Operasi Dari Rumah
Bab 7 : Khidmat Pelanggan Online
Bab 8 : Produk digital vs produk fizikal
Bab 9 : Strategi Pemasaran Gaya Rasulullah
Bab 10 : Rahsia Bisnes Siti Khadijah
Bab 11 : Pengalaman Usahawan Sukses
Hendak belajar bina blog, boleh daftar di Akademi Bekerja Di Rumah. Banyak ilmu baru yang boleh dipelajari dan belajar dari mentor yang betul. 

Untuk ruang periklanan boleh baca terma  iklan di sini.

Untuk yang berminat boleh hubungi saya :

Email : norazizahsudin@gmail.com
Whatsapp / SMS : 0197461502