Ramai suri berkerjaya menanam hasrat ingin bekerja dari rumah.  Suri rumah pula ingin mempunyai bisnes sendiri di rumah membantu keluarga menambah pendapatan.  Ada yang ingin belajar buat blog dan fanpage.  Ada yang telah ada blog, tetapi tidak dikemaskini sebab kesuntukan masa.  Blog tidak cantik dan pengunjung kurang.  Fanpage pula kurang menarik.  

Kami ada kelas untuk yang berminat hendak belajar :
1) Kelas Asas Blog dan Penulisan
2) Kelas Asas Blog dan Fanpage

Ramai yang telah mahir membuat blog dan fanpage setelah mengikuti kelas ini.  Malah ada yang telah mendapat perhatian dari media sosial dan media elektronik untuk muncul di TV sebagai tetamu jemputan dan penulis tetap setiap bulan.  Tiada yang mustahil jika ingin berjaya dan tahu apa yang kita mahukan.  

Bulan Oktober ini ada promosi dan anda akan dapat ebook PERCUMA.  Ebook yang akan anda dapat ialah :

1)  Belajar Asas Blog : mengandungi panduan bagaimana membina sebuah blog yang berpengaruh dan menarik perhatian orang untuk menjadi pembaca tetap blog kita.  Diajar juga tentang tatabahasa yang betul dan tips-tips berguna untuk membina blog dan fanpage yang menarik.

2)  Panduan Mula Bisnes Butik Online / Offline :  untuk yang ingin mempunyai butik sendiri memang digalakkan mendapatkan ebook ini sebagai panduan.  Banyak informasi dan membantu mereka tentang tips-tips untuk membuka bisnes butik secara online atau offline.

3)  101 Idea Home-Based Bisnes : sangat penting sebagai bacaan awal sebelum mengambil keputusan berhenti kerja.  Memberi idea tentang bisnes apa yang boleh dibuat dan bagaimana hendak bermula.
Antara kandungan ebook ini adalah :

Bab 1  :  101 Idea Home Based Bisnes
Bab 2  :  Mula Bisnes Tanpa Modal
Bab 3  :  Rancang, Sasar Matlamat
Bab 4  :  Strategi Pemasaran Online
Bab 5  :  Strategi Pemasaran Offline
Bab 6  :  Operasi Dari Rumah
Bab 7  :  Khidmat Pelanggan Online
Bab 8  :  Produk digital vs produk fizikal
Bab 9  :  Strategi Pemasaran Gaya Rasulullah
Bab 10  :  Rahsia Bisnes Siti Khadijah
Bab 11  :  Pengalaman Usahawan Sukses


Ketiga-tiga ebook ini hanya berharga RM100.  Tawaran ini sah sehingga 30hb Oktober ini sahaja.


Di samping belajar buat blog dan fanpage, kami juga ada menyediakan ruang periklanan untuk yang ingin mengiklankan bisnes online / offline mereka dengan bajet yang berpatutan.  Terma  iklan boleh baca di sini.

Untuk lebih memahami dan lebih detail tentang kelas ini, anda boleh lihat Akademi Bekerja Di Rumah.  

Untuk yang berminat mendapatkan ebook dan belajar kelas di atas boleh hubungi saya :

Email : norazizahsudin@gmail.com
Whatsapp / SMS : 0197461502