Teks : Norazizah Sudin

Bismillah.  Assalamualaikum.  Bertemu kita lagi.  Salam Jumaat.  Jumaat yang indah dan ceria hari ini. Semoga keceriaan anda sampai ke petang.

Pagi-pagi mesti baca akhbar online seperti Harian Metro, Kosmo dan Sinar Harian. Alhamdulillah, ada perkhabaran menarik dan positif tentang MH370.  Semoga penantian kita terutama ahli keluarga pesawat ini dapat dileraikan, dengan izinNya, InsyaAllah.

Hari ini juga, di dalam Harian Metro ada menyebut pasal blog.  Setiap peniaga perlu ada blog.  Banyak yang telah saya perkatakan mengenai kepentingan mempunyai blog untuk setiap peniaga.  Ramai yang menjalankan perkhidmatan membuat blog, termasuk lah ABDR. Saya salah seorang guru online keluaran ABDR.  Untuk yang berminat ingin mendapatkan khidmat saya boleh hubungi saya ya.

Kita baca dahulu apa kata Irfan Khairi tentang blog.  Baca di sini http://www.hmetro.com.my/articles/Peniagakenememiliki/Article/

Kelas kami bersiaran setiap hari dengan lebih 500 blog, 21 kelas dan 13 guru online yang berdedikasi sentiasa bersedia untuk memulakan tugasan bersama pelajar.

Untuk lebih lanjut boleh lihat di http://akademibekerjadirumah.blogspot.com/

Banyak informasi tentang tips dan perkongsian tentang pelajar, kelas dan ulasan di fb saya, www.facebook.com/kelasblogonline.

Dapatkan ebook dengan harga kedeboom sebelum bulan Mac berakhir.


Boleh juga dapatkan ebook Pakej Bekerja Di Rumah ini sebagai bacaan awal untuk bermula.
Semoga bermanfaat.