Assalamualaikum,

Selamat berhujung minggu semua.


Pagi ini berehat di rumah sahaja.  Petang nanti baru bawa hero kecil berjalan-jalan ke taman.  Hari ini hendak main basikal di taman, katanya.  

Jom kita belajar kelas hari ini.  Kenapa untuk yang sudah ada bisnes online perlu ada kedai online? Selain dari menjimatkan duit buka kedai, bayar sewa kedai, beli peralatan kedai dan lain-lain benda yang diperlukan untuk kedai, kita boleh buka kedai online sahaja.  Buat blog.  

Berjuta orang lebih suka mendapatkan info dan mendapatkan produk dan perkhidmatan secara online. Dalam berjuta, kita hanya perlukan beberapa orang sahaja sehari untuk mendapatkan perkhidmatan / produk kita.  Ia lebih menjimatkan kos berbanding membuka premis dan menunggu orang datang masuk.

Masa semakin pantas berlalu, orang juga makin pantas bergerak, teknologi menemukan manusia sesama manusia tanpa perlu travel.  Jadi manfaatkan peluang ini.  Kita boeh tengok sekarang, premis besar-besar dan ternama juga sudah ada kedai online seperti Lazada, Zalora, Sendayu Tinggi, Watsons dan lain-lain.  Jadi kita ini yang punya bisnes kecil-kecilan pun kena rebut peluang ini hari ini dan sekarang juga.

Jom sertai Kelas Online Asas Blog dan Penulisan. Jana pendapatan tanpa keluar rumah, In shaa Allah.  

Pendaftaran dibuka setiap hari.